top of page
Search
  • Writer's pictureAdmin

"Прощавай Букварику!"

Ясне сонечко проміння Посилає щедро в клас, Це воно, напевно, знає Що сьогодні свято в нас.

Як швидко спливає час. Здається, ще вчора наші першокласники прийшли до школи, а вже зараз закінчують 1 клас. За цей період школярі навчилися добре писати, читати і рахувати. І, найголовніше, вони успішно опрацювали свій перший підручник – буквар.

    Отже, перша сходинка у великий світ знань пройдена. І ось 26 квітня у 1 класі під керівництвом Малиш В.В. та з допомогою артистів 5 класу відбулося свято «Прощавай Букварику!". Його з нетерпінням чекали не лише малята, але і їхні батьки.

     Перед присутніми розгорнулося святкове дійство, на яке завітали Незнайко, Знайко, злі розбійники, нові підручники. Злі розбійники викрадають Букварик, щоб зашкодити проведенню свята. Та діти своїми знаннями та артистичними здібностями врятували Букварика від небезпеки.

Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні не залишили байдужими учнів, батьків, вчителів. Атмосферу святковості доповнили вишивки та наочний матеріал, які організувала сільський бібліотекар Малиш Д.С.

Спасибі, Букварику, тобі за науку. За паличку першу, і першу букву, За перше слово і першу казку, За першої вчительки щиру ласку. Ми пам’ятатимем довгі роки Мудрі й повчальні твої уроки!











47 views0 comments
bottom of page